Over ons

Wij zijn Frederik en Bonita. Twee spellenliefhebbers van 27 en 25 jaar oud uit Noord-Brabant. Een van onze favoriete bezigheden is het spelen en ontdekken van nieuwe bordspellen. We delen ons enthousiasme en onze reviews graag met jullie via onze Instagram, Facebook en onze website! 

Samen hebben we een hele brede smaak qua bord- en kaartspellen. We genieten ervan om allerlei verschillende spellen uit te proberen. We willen dan ook alle spellen een eerlijke kans geven! Door middel van speluitleg en uitgebreide reviews op onze site en leuke content op onze Instagram en Facebook willen we een compleet beeld geven van de spellen in onze collectie. We zijn constant bezig om deze collectie uit te breiden. 

Samenwerken?

We werken graag samen met uitgevers, spellenwinkels of mensen die op een andere manier professioneel betrokken zijn bij spellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Steun ons

Op het moment verdienen wij geen geld met het maken van content. We schrijven onze reviews en onderhouden onze website op vrijwillige basis. We stoppen veel tijd, moeite en ook geld in Spellenplank. Wil je ons steunen? Dat kan. We hebben graag dat je bij je lokale spellenwinkel koopt en zo lokale ondernemers steunt. Besluit je toch om een spel online te kopen? Dan kun je dat doen bij de onderstaande webshops. Wij krijgen dan via affiliate marketing een klein gedeelte van het aankoopbedrag. Jij betaalt niets extra’s! Daarnaast kun je ook een kopje koffie voor ons kopen via Ko-Fi. De inkomsten die we via deze weg genereren gebruiken we onder andere om de website te onderhouden en om nieuwe spellen te kopen om te reviewen. 

We willen in ieder geval iedereen bedanken voor zijn of haar support! Of je ons nu volgt op Instagram, een spel of kopje koffie koopt via onderstaande links of onze reviews leest, jij maakt het verschil! 

Steun ons hier

of: